Contact en inschrijven

Heb je een vraag, stel deze via het contactformulier of via info@saarrowingcenter.com. Bel je liever of denk je een lastige vraag te hebben, neem dan telefonisch contact op met Theo van den Broek (06 512 00 637). Een inschrijfformulier kun je ook aanvragen via het contactformulier.  Vervolgens krijg je  het formulier per mail toegestuurd. Zodra je het ingevulde inschrijfformulier per mail of per post hebt teruggestuurd en ook je (aan)betaling ontvangen is, is je inschrijving definitief. Tot die tijd is je inschrijving voorlopig. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Programma en prijzen onder voorbehoud; cursussen vinden alleen plaats als het minimum aantal deelnemers per cursus bereikt is. De 2-persoonskamers aan de Saarzijde worden op basis van beschikbaarheid aan vroegboekers vergeven!

Foto 8 vlot 2 met roeiers aan de Saar

Als gevorderde skiffeur kun je ook kiezen voor de cursus skiff-beginnend. Het programma is dan anders, maar de coaching is uiteraard op aangepast niveau. Deze optie is bijvoorbeeld interessant als je graag samen met je partner of je roeimaatje(s) wilt komen die nog weinig of geen skiffervaring hebben.

Kom je met een groep van 8 personen dan is de cursus besloten. Een speciaal programma kan worden opgesteld, waardoor deelname door zowel de roeier met als zonder skiffervaring mogelijk is. In overleg kunnen ook data buiten het programma gekozen worden en kan de groepsgrootte afwijken.

Tijdens de cursussen zijn niet-roeiende partners, vrienden of familieleden welkom indien plaats in het hotel beschikbaar is. In het hotel en botenhuis zijn huisdieren niet welkom.

favicon CC https://thenounproject.com