SaarRowingCenter

Contact en inschrijven

Wil je een inschrijfformulier aanvragen of heb je een vraag over onze cursussen of trainingen, stuur dan een e-mail naar info@saarrowingcenter.com of bel even met Theo van den Broek: 06 512 00 637. Zodra het ingevulde inschrijfformulier per mail of per post is ontvangen en de (aan)betaling ontvangen, is de inschrijving definitief. Tot die tijd is een inschrijving voorlopig. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Inschrijven Cursus

Uw naam (verplicht)

Land

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Roeivereniging

Cursus

Onderwerp

Uw bericht

Cursussen vinden plaats als het minimum aantal deelnemers per cursus bereikt is. In Dreisbach aan de Saar zijn de cursussen op basis van volpension. De 2-persoonskamers in het hotel (‘Bootshaus’) aan de Saarzijde worden op basis van beschikbaarheid gereserveerd (wie het eerst komt, die het eerst maalt). De  meerdaagse cursussen in Berlijn en Sevilla zijn exclusief overnachting. De ervaring leert dat in Berlijn en in Sevilla de meeste deelnemers graag zelf hun overnachtingen boeken.

Als gevorderde skiffeur kun je ook kiezen voor de beginnerscursus skiff. Het programma voor de gevorderde skiffeur is anders dan voor de beginner, waarbij de coaching uiteraard op aangepast niveau is. Deze optie is bijvoorbeeld interessant als je graag samen met je partner of je roeimaatje wilt komen die nog weinig of geen skiffervaring heeft.