SaarRowingCenter

Informatie SaarRowingCenter

In 2014 heeft Theo van den Broek de skiffcursussen in Dreisbach aan de Saar van  Carla Beekman van Roeiplezier voortgezet en verder uitgebouwd onder de naam SaarRowingCenter. Inmiddels heeft het SaarRowingCenter zich ontwikkeld tot een internationale roeischool die door het jaar heen op verschillende locaties is, te weten Dreisbach aan de Saar (D), Berlijn (D), Sevilla (S), Amsterdam en Duisburg-Wedau (D). Het SaarRowingCenter biedt veteranen en masters cursussen aan, 1:1 coaching en masterclasses die gericht zijn op het verbeteren of optimaliseren van roeitechniek en wedstrijdtraining (o.a. hoe je boot efficiënt op snelheid te krijgen en hoe efficiënt harder te roeien). De roeiers van het SaarRowingCenter zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Groot Brittannië en Scandinavië.

Het SaarRowingCenter beschikt over eigen boten en een botenwagen. De locaties waar wij coachen, zijn onder meer geselecteerd op de beschutte ligging van het roeiwater in combinatie met een aantrekkelijke omgeving. Het coachteam van het SaarRowingCenter bestaat uit circa 15 ervaren en gekwalificeerde coaches.

 

Ons coachteam

  • foto
  • geboortejaar
  • indien relevant: opleiding (bijv. bewegingswetenschappen, fysio etc)
  • roeiverleden
  • eventueel roeiprestaties
  • coachverleden en -ervaring
  • coach diploma’s
Contact en inschrijven

Contact en inschrijven

Wil je inschrijven of heb je vragen, neem dan contact op met Theo van den Broek van het SaarRowingCenter, telefonisch te bereiken via 06 512 00 637 of per e-mail: info@saarrowingcenter.com
Data cursussen en trainingen

Data cursussen en trainingen

Op deze en onderliggende paginas vind u de agenda voor alle cursussen en roeilocaties