SaarRowingCenter

Locaties

Voor de data van de cursussen op de vijf locaties, klik op kalender cursussen.

Wil je inschrijven of heb je vragen, neem dan contact op met Theo van den Broek via 06 512 00 637 of info@saarrowingcenter.com.

Dreisbach aan de Saar

Dreisbach aan de Saar

Dreisbach aan de Saar is een zeer geschikte plek om aan je roeitechniek te werken in skiff, dubbeltwee of twee-zonder. Door de beschutte ligging van de Saar in Dreisbach is het water meestal vlak en rustig.
Berlijn

Berlijn

In Berlijn organiseert het SaarRowingCenter roeicursussen in skiff (1x), dubbeltwee (2x) en twee-zonder (2-). We zijn te gast op Rudergeschelschafft Wiking in Neuköln.
Sevilla

Sevilla

SaarRowingCenter organiseert in Sevilla cursussen en trainingen voor skiff, dubbel twee, twee-zonder, vier-zonder en quadruppel voor gevorderde en ervaren roeiers. Ook beginnerscursus skiff.
Amsterdam

Amsterdam

In Amsterdam op de Amstel en/of Weespertrekvaart een training met coaching voor roeiers die in de skiff, 2x of 2- intensief wil werken aan het verbeteren van techniek en conditie. Als afsluiting kun je – als je dat wilt – de Tweehead of Skiffhead sta...
Duisburg-Wedau

Duisburg-Wedau

In het winterseizoen 2018/2019 worden in Duisburg-Wedau roeiers gecoacht in skiff , 2x of 2- die intensief willen werken aan het verbeteren van roeitechniek en conditie. Voor beginnende skiffeurs wordt een programma aangeboden in de C1.
Contact en inschrijven

Contact en inschrijven

Wil je inschrijven of heb je vragen, neem dan contact op met Theo van den Broek van het SaarRowingCenter, telefonisch te bereiken via 06 512 00 637 of per e-mail: info@saarrowingcenter.com
Data cursussen en trainingen

Data cursussen en trainingen

Op deze en onderliggende paginas vind u de agenda voor alle cursussen en roeilocaties