SaarRowingCenter

Amsterdam

Gezien de enthousiaste reacties van deelnemers aan eerdere wintertrainingen biedt het SRC ook in het winterseizoen van 2017/2018 weer een programma aan in Amsterdam voor roei(st)ers die in de skiff of 2x intensief wil werken aan het verbeteren van roeitechniek en conditie. Als afsluiting kun je – als je dat wilt – de Tweehead of Skiffhead starten.

Aanbod
Ben je een gevorderde of ervaren skiffeur, roeier in 2x of 2- én zit je in de winter ontspannen in je boot, dan kun je mee doen aan de wintertraining.

In Amsterdam kun je mee doen aan

Naast coaching in de skiff of 2x coachen we ook grotere nummers op basis van nader te maken afspraken over bijv. locatie, intensiteit en boot(type).

Locatie en bereikbaarheid
We zijn te gast op roeivereniging Poseidon gelegen aan de Amstel (Jan Vroegopsingel) in Amsterdam. Poseidon is een gastvrije vereniging met goede voorzieningen. Poseidon beschikt over een klein eigen parkeerterrein. Is hier geen plek meer, parkeer dan je auto op het grote parkeerterrein aan de Johan Muyskenweg (bij het Mercuur hotel en Stern autoschade). Vanaf hier loop je in ca 10 min. naar Poseidon. Met het OV is Poseidon ook goed bereikbaar (10 min lopen vanaf metro station Spaklerweg).

Roeiwater
We roeien en coachen op de Amstel en/of de Weespertrekvaart (goed bereikbaar vanaf de Amstel). De Weespertrekvaart is een beschut gelegen kanaal en zeer geschikt roeiwater om aan je techniek te werken. Je coach fietst mee langs het kanaal. Wil je het tracé van Skiffhead of Tweehead verkennen, dan wordt er op de Amstel geroeid en gecoacht.

 

Boten
Je traint in een skiff of dubbeltwee van het SaarRowingCenter. Het is natuurlijk ook mogelijk om in je eigen skiff of dubbeltwee mee te doen aan de wintertraining. Dit is zeker interessant voor roeiers uit Amsterdam.

Voor roeiers uit zuid-oost Nederland kan de wintertraining op de Regattabahn van Duisburg-Wedau ook interessant zijn (Nederlandse roeiers die mee doen aan de wintertraining in Duisburg-Wedau worden in het Nederlands gecoacht). Een combinatie van wintertraining in Amsterdam en Duisburg-Wedau is ook mogelijk. Klik voor meer informatie over de wintertraining in Duisburg-Wedau hier.

Amsterdam

Starten Skiffhead/Tweehead
Zie Wintertraining

Contact en inschrijven

Contact en inschrijven

Wil je inschrijven of heb je vragen, neem dan contact op met Theo van den Broek van het SaarRowingCenter, telefonisch te bereiken via 06 512 00 637 of per e-mail: info@saarrowingcenter.com