Skiff (groot)ouders en (klein)kinderen

Op verzoek organiseert het SaarRowingCenter in Dreisbach aan de Saar een skiffcursus speciaal voor (groot)ouders met (klein)kinderen. Het minimum aantal deelnemers is 8.

Deze cursus is gericht op de ervaren junior skiffeur die zijn niet-roeiende  (groot)ouders wil laten ervaren wat skiffen is. Of andersom: de ervaren roeiende (groot)ouder die zijn/haar (klein)kind het enthousiasme voor de roeisport wil over brengen. De twee generaties die aan deze cursus  deelnemen, hoeven dus niet beiden skiff of roei ervaring te hebben: één generatie met roei ervaring is voldoende.

Het programma is flexibel, wordt in overleg met de deelnemers vast gesteld en houdt rekening met eventuele niveau verschillen. Er kan ’s ochtends en ’s middags worden geroeid onder begeleiding van de coach. De coach die deze cursus verzorgt heeft zowel ervaring met jeugd en junioren als met volwassenen (veteranen) op zowel recreatief als wedstrijd niveau. In overleg met de coach kan de junior ook zijn (groot)ouder coachen (of anders om). Indien gewenst worden video opnames gemaakt en geanalyseerd. De minimumleeftijd om aan de cursus deel te nemen is 12 jaar.

Informeer telefonisch naar de mogelijkheden: Theo van den Broek  06 512 00 637.