SaarRowingCenter

Coaching op niveau

 

Het SaarRowingCenter (SRC) van Theo van den Broek is een professionele roeischool voor masters en veteranen, actief in Duitsland, Nederland en Spanje. Het SRC geeft specifieke wedstrijdtraining en cursussen voor het verbeteren of optimaliseren van je roeitechniek. Je krijgt twee trainingen met coaching per dag met video-opname en –analyse. Het SRC werkt met een coachteam van circa 15 ervaren en gekwalificeerde coaches en beschikt over eigen boten en een botenwagen. Het SRC biedt ’s zomers trainingen en cursussen aan in Dreisbach aan de Saar (D) en in Berlijn (D). In najaar en winter geven we in Sevilla (S), in Amsterdam en in Duisburg-Wedau (D) trainingen. In Nederland of Duitsland verzorgen we op verzoek een- of meerdaagse daagse skiff- en roeiclinics. Desgewenst coachen wij roeiers in grotere nummers, zowel bij de eigen vereniging als op ander roeiwater.

Om effectief aan je roeitechniek te kunnen werken is het belangrijk dat je roeit in een goed afgestelde boot en dat je goed gecoacht wordt. Daarnaast is goed roeiwater van belang. Als je bij het SaarRowingCenter een cursus volgt zorgen wij voor een op de roeier goed afgestelde boot.  De locaties waar wij coachen, zijn onder meer geselecteerd op de beschutte ligging van het roeiwater.

In nauwe samenwerking met de Stichting Roeicoach bieden wij coachcursussen aan op verschillende niveaus en ondersteunen we verenigingen met workshops als bijvoorbeeld coaching, video-analyse, train-de-trainer en afstellen.

Meer over ons (historie en privacy beleid)